DIERENTOLK ZIJN 

KUN JE LEREN

Zelf heb ik geleerd met dieren te communiceren toen mijn vorige hond erg ziek was. Het heeft mij heel erg geholpen om hem te vragen wat hij nodig had om beter te worden.

 

Je hoef natuurlijk geen ziek dier te hebben om een dierentolk te zijn. Het is veel leuker als je met je dier praat over fijne dingen. Je kunt het hebben over vriendschap of erachter komen wat jouw dier nu echt leuk vindt of graag zou willen.


Praten met dieren

In het boek komt Marith erachter dat ze met dieren kan 'praten'.

Echt praten is dat natuurlijk niet. Je kunt je vraag wel hardop stellen, maar het antwoord komt op een heel andere manier. Om het antwoord te begrijpen zul je dus anders moeten gaan 'luisteren'.

 

Praten met dieren is als praten met een beste vriend of vriendin. Veel dieren vinden het leuk om met je te praten. Dat kan heel handig zijn voor als je iets over je dier wilt weten. Heeft je dier het naar zijn zin of voelt hij zich wel goed? Daarnaast zijn de meeste dieren behoorlijk wijs. Ze weten vaak hoe het beter kan. Zowel voor zichzelf als voor jou. Ze kunnen je daarom ook heel goed helpen als je ergens mee zit.  

Wil jij met dieren kunnen praten?

Hoe je met dieren kunt praten kun je leren. Het is makkelijker dan je denkt, maar er zijn een paar belangrijke dingen die je moet weten. 

Ten eerste is het belangrijk dat je begrijpt dat dieren geen woorden gebruiken. Je hond mag dan wel een commando zoals zit begrijpen, maar hij kan niet lezen of spellen. Dat is iets van mensen. Dieren gebruiken hun energie en communiceren daarnaast in beelden.

 

In de JUNIOR DIERENTOLK training wordt duidelijk in stappen uitgelegd wat belangrijk is, waar je op moet letten en natuurlijk hoe je een echte dierentolk kunt zijn.  

  • In 8 online modules (lessen) 
  • Op duidelijke en soms grappige wijze wordt uitgelegd wat je wel of juist niet moet doen
  • Je leert hoe dieren denken
  • Diverse filmpjes met uitleg
  • Oefeningetjes om zelf te doen
  • Een werkboek (PDF)
  • Voorbeelden om mee te oefenen 

Wil jij een dierentolk worden?

KIJK SNEL VOOR DE SPECIALE AANBIEDING

LET OP! wees er snel bij want op 14 JUNI

gaan we starten. 

Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar.

 

Let wel op; dit is een betaald product, dus je hebt toestemming nodig van je ouders of verzorgers.